CANAL TELEGRAM

HEM CREAT UN CANAL DE DIFUSIÓ DE TELEGRAM, ON TINDREU INFORMACIÓ ACTUALITZADA DE LES ACTIVITATS, NOVETATS I HORARIS DEL TRENET DE CAN MERCADER.

 

PER UNIR-VOS NOMÉS HAUREU DE POSAR AL CARCADOR DE TELEGRAM “TRENET DE CAN MERCADER” O COPIAR LA DIRECCIÓ T.ME/TRENETDECANMERCADER

 

XXVI Jordiada - Festa de Cultura Popular

El proper 22 d'abril se celebrarà al parc de Can Mercader la XXVI Jordiada, una festa que acull una mostra de cultura popular, d’artesania, activitats i tallers infantils, puntes de coixí, sardanes, castellers, parades de venda de roses i llibres i de difusió de la lectura i un dinar popular. És una de les trobades festives més multitudinàries de la ciutat de Cornellà i que ha esdevingut una cita obligada per a moltes persones de tota l’àrea metropolitana. Durant aquest dia el tren circularà d'11 a 14h i de 17 a 19h. Us hi esperem a tots per gaudir d'un dia en família.

 

Millores 2017

Durant l’any 2017 s’han arranjat diferents punts de via i ploataforma malmesos pel desgast i arrels al llarg de tot el circuit.

Ens visita el Pare Noel

El diumenge 17 de desembre ens visitarà al Parc de Can Mercader un personatge il•lustre, el Pare Noel, que repartirà caramels i llaminadures a tots els nens i nenes que aquest dia ens visitin i pugin al tren.

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de