XXVI Jordiada - Festa de Cultura Popular

El proper 22 d'abril se celebrarà al parc de Can Mercader la XXVI Jordiada, una festa que acull una mostra de cultura popular, d’artesania, activitats i tallers infantils, puntes de coixí, sardanes, castellers, parades de venda de roses i llibres i de difusió de la lectura i un dinar popular. És una de les trobades festives més multitudinàries de la ciutat de Cornellà i que ha esdevingut una cita obligada per a moltes persones de tota l’àrea metropolitana. Durant aquest dia el tren circularà d'11 a 14h i de 17 a 19h. Us hi esperem a tots per gaudir d'un dia en família.

 

Millores 2017

Durant l’any 2017 s’han arranjat diferents punts de via i ploataforma malmesos pel desgast i arrels al llarg de tot el circuit.

Ens visita el Pare Noel

El diumenge 17 de desembre ens visitarà al Parc de Can Mercader un personatge il•lustre, el Pare Noel, que repartirà caramels i llaminadures a tots els nens i nenes que aquest dia ens visitin i pugin al tren.

Manteniment 2016

- S'han substituït 46 metres de via a partir de la sortida del túnel. Aquesta s'ha pujat el nivell uns centímetres per tal d'evitar l'acumulació de terra massiu que provoca el tenir el terreny adjacent a la via més alt que la plataforma i que s'inunda amb força facilitat quan plou.
 
- Col·locades plaques ceràmiques en el cartell de l‟estació de Can Mercader. Les antigues metàl·liques s‟han disposat penjades de la marquesina de l‟estació i del frontal del moll de càrrega.
 
- Les locomotores 269.001 ja té els motors substituïts per uns de nous, eixos de reductores i rodaments nous, igual que la 269.002 que a més està totalment pintada de nou. A ambdues se'ls ha instal·lat carregadors interns i bateries de gel.

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de