XXV Jordiada - Festa de Cultura Popular

El proper 23 d'abril se celebrarà al parc de Can Mercader la XXV Jordiada, una festa que acull una mostra de cultura popular, d’artesania, activitats i tallers infantils, puntes de coixí, sardanes, castellers, parades de venda de roses i llibres i de difusió de la lectura i un dinar popular. És una de les trobades festives més multitudinàries de la ciutat de Cornellà i que ha esdevingut una cita obligada per a moltes persones de tota l’àrea metropolitana. Durant aquest dia el tren circularà d'11 a 14h i de 17 a 19h. Us hi esperem a tots per gaudir d'un dia en família.

 

Manteniment 2016

- S'han substituït 46 metres de via a partir de la sortida del túnel. Aquesta s'ha pujat el nivell uns centímetres per tal d'evitar l'acumulació de terra massiu que provoca el tenir el terreny adjacent a la via més alt que la plataforma i que s'inunda amb força facilitat quan plou.
 
- Col·locades plaques ceràmiques en el cartell de l‟estació de Can Mercader. Les antigues metàl·liques s‟han disposat penjades de la marquesina de l‟estació i del frontal del moll de càrrega.
 
- Les locomotores 269.001 ja té els motors substituïts per uns de nous, eixos de reductores i rodaments nous, igual que la 269.002 que a més està totalment pintada de nou. A ambdues se'ls ha instal·lat carregadors interns i bateries de gel.

Nou dipòsit a Can Mercader

L'Ajuntament de Cornellà ha començat les obres de l'ampliació del dipòsit a Can Mercader, que ens permetrà augmentar vies per guardar els trens i col·locar el taller just dins el dipòsit, que és on ha d’estar per així evitar trasllats de material encara que sigui a la part superior on és actualment. Aquest tindrà un pas directe des de les vies de dipòsit ja que serà una espai segregat al fons de tot. L’ampliació comporta el desviament del clavegueram. També es posarà una nova escomesa elèctrica per tal d'adequar a la normativa elèctrica la instal·lació del tren i del club d'atletisme. La durada prevista de les obres és de 6 mesos (juliol).

Festa del Trenet, 23-10-2016

DIUMENGE, 23 D’OCTUBRE DE 2016 LA FESTA DEL TRENET

27ª TROBADA INTERNACIONAL DE VAPOROSOS

El proper diumenge 23 d’Octubre de 2.016 organitzem la 27ª Trobada de Vaporosos i Amics del Ferrocarril de les Cinc Polzades en el Parc Municipal de Can Mercader a CORNELLÀ.

El programa serà el següent:

9,30 a 11,00 hores. Recepció dels participants.

10.30 hores. Inici de circulacions lliures.

11,30 hores. Sortida del primer tren oficial de la Trobada a càrrec del Sr. Alcalde de Cornellà.

14,45 hores. Dinar de Germanor de Vaporosos i Participants al restaurant del Parc.

16,30 hores. Reinici de circulacions lliures.

20,00 hores. Finalització de la Trobada. 

 

 

EXPOTREN 12 i 13 de març 2016

Els dies 12 i 13 de març tindrà se celebrarà el 7è Saló de l’oci ferroviari a Lleida. Dins de les activitats d’Expotren 2016 tindrà lloc la tercera Trobada Indoor de les 5 polzades. Més informació a www.expotren.com i en el web de la Federació Catalana d’amics del Ferrocarril www.fcaf.cat.

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de