Fotos Festa Trenet 2015

La Festa del Trenet 2015 va tenir lloc el 18 d'octubre i va ser, un cop més, un èxit de participació. Un matí ple de circulacions ben organitzades, un bon dinar de germanor i un vespre divertit van configurar una celebració on viatgers i amics del ferrocarril de tot arreu van gaudir dels modelisme ferroviari tripulat del més alt nivell.

En total van participar: Assistens: 163. Assistents al dinar de germanor: 145. Passatgers: 2036. Trens: 57. Elèctrics: 39. Vapor: 15. Tèrmiques: 3. 

Cada any la Festa del Trenet va augmentant de mida, tant a nivell d'associació com de participants, pel que es fa patent la necessitat de fer una organització de mitjans i recursos més acurada, pel que aquest any s'ha fet un quadrant del personal per tal que tots els llocs on es precisa atenció del club sempre hi hagués algú. Els llocs eren tan diversos com: el guardaagulles, els vigilants del pas a nivell, la gent encarregada d'acomodar els viatgers al tren o els maquinistes necessaris pels 10 trens de viatgers que disposa el club per donar servei. Aquestes composicions també van ser organitzades per tal de tenir tots els trens en servei, a més de locomotores en reserva o un tren de socors, a fi d'atendre amb la màxima rapidesa possible qualsevol incidència. 

El resultat va ser excel·lent, sobre tot gràcies a la col·laboració de la gent del club i a la participació de la gent d'altres clubs, fins i tot estrangers. Des d'aquestes línies, donem les gràcies a tothom per participar-hi i col·laborar esperant tornar a repetir l'any que ve l'èxit d'aquesta festa.

 

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de