OBRES DE MILLORA I MANTENIMENT 2015

S’han dut a terme diferents obres de millora en la infraestructura tant del local social com en el circuit de Can Mercader.


Aquestes obres són:


Local Social:


-Rehabilitació del sostre interior a la sala de la maqueta on s’havien produït esquerdes al llarg de les bigues que l’aguanten.
-Reparació del graó de l’entrada del local.


Can Mercader:


-Recobriment del vorals de les andanes i línia de llambordes des de l’estació fins al pas a nivell del dipòsit per tal d’evitar que la terra entrés dins de les vies i aparells de via.
-Fabricació davant de les cotxeres de planxé amb desnivell per evitar que l’aigua de pluja entrés al dipòsit dels trens.
-Instal•lació de presa de corrent a la plataforma elevadora de descàrrega de trens.
-En l'apartat elèctric s'ha dotat de lluminària l'exterior el moll de càrrega.
-S’han condicionat 6 passos a nivell amb un total de 41,10 metres lineals, 20 d’ells en doble via, d'un total de 52,60 metres lineals. Aquesta millora substancial dels passos a nivell afecten a la urbanització del parc i a la millora de la seguretat. S'han excavat ambdós extrems per tal de reforçar l'actual cimentació de la base, a més d'ampliar l'ample dels passos a nivell amb llambordes collades amb morter de ciment pòrtland i pavimentant-los amb diversos gruixos previ material adherent.
-A l’edifici de l’estació s’han reparat esquerdes i pintat interior i exterior.
-A la caseta de les agulles se li ha donat la mateixa imatge que a l’estació.
-S’ha fabricat una base a banda i banda de les agulles de sortida de dipòsit per tal d’instal•lar un pont de senyals i s’han passat els cables fins a la caseta de les agulles a través d’una canal soterrada per tal de manipular els senyals des del panell de comandament.
-En el circuit hem instal•lat un desviament directe a la placa giratòria per tal d’evitar entrar a l’estació per fer maniobres de retrocés a cotxeres i així s’evita la intercepció de la via durant la maniobra.
-Totes aquestes obres han tingut una despesa total de 19.722,10€

 

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de